Behandeling verslapte kaaklijn  Ovale parfait van Sothys

Professionele halsbehandeling Ovale Parfait

Een gezicht, het toonbeeld van expressie, kan er soms bedroefd en zwaar en opgeblazen uitzien. Een perfect gezichtsovaal en een veerkrachtig gezicht vormen daarom een van de grootste doelen van zowel vrouwen als mannen die verlangen naar een harmonieus en zichtbaar jonger gezicht.


Het nieuwe programma van Sothys gaat de biologische problemen van deze specifieke zone van het gezicht te lijf zoals huidverslapping, migratie van het vet naar de onderkant van het gezicht en zware, opgeblazen gelaatstrekken, om te voldoen aan de behoeften van iedere man en vrouw.Deze behandeling van jukbeenderen tot buste duurt 45 minuten en is speciaal ontwikkeld voor personen die de jeugdigheid van hun gezichtsovaal en decolleté willen behouden.

behandeling verslapte kaaklijn  Ovale parfait van Sothys Beautyvit HUidverbetering 2

Behandeling verslapte kaaklijn  Ovale parfait van Sothys

Deze professionele behandeling bestaat uit 3 stappen:

- Gommage

- Modelage

- Dubbel masker (met als doel rimpels laten verdwijnen en de huid veerkrachtig maken).

Het is mogelijk om deze behandeling te combineren met een instituutbehandeling van Sothys of u kunt deze behandeling in een kuur uit laten voeren.

(elke week een behandeling, 3 weken lang )

 

behandeling verslapte kaaklijn  Ovale parfait van Sothys  Beautyvit Huidverbetering

Serum jeunesse ovale parfait

( hals serum )

Vanaf 25 jaar, voor zowel mannen als vrouwen, het nieuwe product voor uw schoonheidsritueel!

Dit serum met omhullende textuur geeft het gezichtsovaal onmiddelijk opnieuw vorm, helpt de contouren ervan te behouden en maakt het decolleté glad.

Het serum is geïnspireerd op 2 geavanceerde dermo-esthetische technieken en is verrijkt met dermo-mimetische actieve bestanddelen die zijn geselecteerd door het onderzoeksteam van Sothys.

* Actieve bestanddelen die de huid VERFIJNEN. geïnspireerd op technieken met ultrageluid: mariene oligosacharide + extract van klimop + extract van de bloesem van de bittere sinaasappel. * Actieve bestanddelen die de huid LIFTEN. geïnspireerd op de liftdraadtechnieken: Peptiden M3.0 (eiwitten) + manioksuiker

Resultaat De huid herkrijgt haar V-vorm. Het gezicht is zichtbaar verfijnd en heeft weer een perfecte ovaalvorm. De hals en het decolleté zijn glad.

Na 1 maand gebruik: 88% liftend effect. 84% verfijnend effect.

Na 2 maanden gebruik: 100% ontrimpelend effect op het decolleté. Hierdoor kan een ingreep van het type lifting worden uitgesteld voor 76% van de gebruiksters.

 

Behandeling verslapte kaaklijn  Ovale parfait van Sothys

 

Heeft u nog vragen kunt u ons altijd bellen of mailen voor een gratis advies.

Op het nummer : 076-5223838 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn gevestigd In Breda in Princenhage dit is in Noord Brabant vlakbij Prinsenbeek, Etten-leur, Roosendaal, Oosterhout, Tilburg, Ulvenhout, rijsbergen, Zundert, Effen, Dongen, Bavel, Chaam, Dorst, Rijen en Gilze

Lees ook onze vorige blog:

http://www.beautyvit.nl/nieuw/Beautyvit-Huidverbetering-Blog/krijg-je-van-melkproducten-last-van-acne-en-pukkeltjes.html

 

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren