Sothys Seizoensmake-up Voorjaar-Zomer 2018

Sothys Les Jardins 2018.

Sothys seizoensmake up voorjaar zomer lente 2018 Beautyvit Huidverbetering eyeliner lippenstift lipstick oogschaduw bronzing powder poeder blush Breda Princenhage

 

 Een nieuwe make-upserie in een botanische en chique stijl met stralende, bloemige kleuren, die zijn inspiratie put uit het hart van de ongerepte en weelderige botaische tuinen van de "Jardins Sothys".
 
Sothys seizoensmake up zomer voorjaar lente 2018 oogschaduw goud brons koper blauw kwartet palette Beautvit Huidverbetering Breda Princenhage Noord Brabant make up
Het Eye Quartet Palette 30 Jardin des Constellations
bestaat uit 4 prachtige kleuren, welke geweldig met elkaar combineren voor diverse uitstralingen. 
Het palet bestaat uit een donkerblauwe tint, brons, goud, en koper.
€  46,00
 TIP!
Breng de blauwe tint aan boven en onder op de buitenste ooghoek tot op de hoogte van de buitenste rand van de pupil. Vervaag vervolgens met het penseeltje om de kleur te laten uitvloeien. Breng vervolgens de bronzen tint aan op het hele ooglid en laat deze samensmelten met de blauwe tint Breng daarna de goudkleurige tint aan op het bovenste deel van het ooglid. Eindig met de koperen tint als lichtpuntje boven en onder op de binnenste ooghoek.
 
 
                                                 Sothys seizoensmake up voorjaar zomer lente 2018 Beautyvit Huidverbetering Breda Princenhage Noord Brabant make up eyeliner taupe beige stift
Hij is terug!
De Kalligrafie eyeliner, ditmaal in een nieuwe Beige taupe kleur (Papyrus).
€ 25,00

Eenvoudig en heel precies aan te brengen, dankzij het design van de verpakking. Gebaseerd op de schoonschrijfkunst om in slechts één gebaar een dicht en regelmatig lijntje te trekken.

TIP! Breng de eyeliner met de soepele stift zorgvuldig langs de wimperrand aan vanaf het midden van het ooglid naar de buitenkant. 

 
 

Sothys Seizoensmake up 2018 voorjaar zomer Beautyvit Huidverbetering Breda Princenhage Visagie make up bronzing powder poeder blushZwicht voor deze Poudre bronzante éclat, uw bondgenoot voor een sublieme en stralende look.
€ 46,00

Dit palette bestaat uit een bronzing powder met warme tint en abrikooskleurige blush, samen in een prachtige verpakking.

          TIP!
Breng met een poederkwast de warme kleur van de bronzing poeder aan en vorm het getal 3 op de zijkant van uw gezicht om uw teint te verwarmen in de holte van de wangen en uw gezicht structuur te geven op de kaaklijnen en het voorhoofd. Breng vervolgens met een blushkwast de abrikooskleur aan op het hoge deel van de jukbeenderen voor een direct stralend effect.

Sothys seizoensmake up voorjaar zomer 2018 Beautyvit Huidverbetering Breda Princenhage Noord Brabant Lipstick lippenstift rood mat satijn glans roze 

Bezwijk voor de twee nieuwe tinten lippenstitt voor een gedurfde en geraffineerde make-up!

Rouge mat 330 Orange Escapade Velours, een fluweelzachte oranjekleurige tint met een intens matte finish! € 28,50

Rouge Intens 235 Rouge Roseraie, een nieuwe rode "rozentuin" tint met een gesatineerde finish. € 26,50

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren