opc_loader

Wensenlijst

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste behandelingen en acties

                                                                                         

 Crystal retinal 10

CRYSTAL RETINAL 10 

medik8 crystal retinal 10


 

Herontdek een jeugdige huid met Crystal Retinal™, Medik8's nieuwste innovatie in vitamine A.

Geformuleerd met gestabiliseerd retinal, een krachtig derivaat van vitamine A met een nieuwe generatie anti-verouderingsresultaten. Ongeëvenaard in zijn anti-verouderingskracht, kan retinal tot 11 keer sneller resultaten leveren dan klassieke vormen van retinol.

Het baanbrekende overnight serum minimaliseert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels;
verstevigt en maakt de teint voller om de huidtextuur te vernieuwen en het gezicht zachter te maken.
beautyvit huidverbetering medik8 resultaten crystal retinal vitamine aBELANGRIJKSTE VOORDELEN
 

Stabiel Retinal Nachtserum Ultra Sterke Vitamine A

Een krachtig anti-verouderingsserum voor wie de resultaten van Crystal Retinal 6 wil versterken.

We raden sterk aan te beginnen met een lagere sterkte
van Crystal Retinal als u nog niet eerder retinaldehyde heeft gebruikt.

0,10% ingekapseld retinaldehyde.


HOE WERKT HET?

Vitamine A van klinische kwaliteit, ook bekend als retinoïnezuur, is een uitzonderlijk krachtig huidverzorgingsingrediënt voor een jeugdig uitziende huid. Het is zeer krachtig en zeer doeltreffend en kan de celregeneratie en de collageenproductie op gang brengen om alle zichtbare tekenen van veroudering tegen te gaan. Retinoïnezuur is alleen op recept verkrijgbaar, maar vitamine A is vrij verkrijgbaar in de vorm van retinolverzorgingsproducten.

Retinol heeft een soortgelijke werking als retinoïnezuur, maar het moet eerst worden omgezet in retinaldehyde en vervolgens in retinoïnezuur om door de huid te kunnen worden gebruikt. Vervaardigd met retinaldehyde,

heeft Crystal Retinal slechts één omzetting naar retinoïnezuur nodig. Dit betekent dat het in staat is om tot 11 keer sneller resultaten te produceren die vergelijkbaar zijn met retinoïnezuur dan klassieke vormen van retinol.[1] De geavanceerde actieve stof is zorgvuldig ingekapseld in een kristalstructuur die wordt afgebroken door de natuurlijke enzymen van de huid wanneer deze plaatselijk wordt aangebracht. Dit zorgt voor een maximale stabiliteit en absorptie terwijl de actieve vitamine A geleidelijk in de huid wordt vrijgegeven terwijl u slaapt voor minimale irritatie. 

[1] G. Seigenthaler et al., Biochemical Journal, 1990, 268, pp 371-378 

In combinatie met hydraterend hyaluronzuur en huidverzachtende vitamine E, pakt Crystal Retinal fijne lijntjes en rimpels aan voor een gladde en zichtbaar jeugdige huid. In tegenstelling tot andere vormen van vitamine A, heeft retinaldehyde directe, krachtige antibacteriële eigenschappen. Dit maakt het mogelijk om acne-veroorzakende bacteriën aan te pakken; het bevordert een gezonde, zichtbaar heldere teint. 
BELANGRIJKSTE INGREDIËNTENMEDIK8 crystal retinal 10 ingrediënten vitamine a

Ingekapseld Retinaldehyde
Retinaldehyde werkt aantoonbaar tot 11 keer sneller dan retinol en is een revolutionaire nieuwe vorm van vitamine A die fijne lijntjes en rimpels, pigmentatie en een ongelijkmatige huidtextuur aanpakt.

Hyaluronzuur
Met een uniek vermogen om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht in water aan te trekken en vast te houden, trekt hyaluronzuur vocht uit de omgeving naar de huid, waardoor de teint zowel gevoed als soepel aanvoelt.

Vitamine E
Vitamine E, een in olie oplosbare antioxidant, kan vrije radicalen op de huid doven en tegelijkertijd retinaldehyde stabiliseren voor een optimale werking.

Glycerine
Als een natuurlijk bevochtigingsmiddel houdt glycerine water vast in de huid, zodat deze gehydrateerd en comfortabel aanvoelt.

HOE GEBRUIK JE CRYSTAL RETINAL 10?

 

1. Gebruik 's avonds. Eerst reinigen, dan Crystal Retinal 10 aanbrengen op gezicht en hals. 

2. Laten intrekken en vervolgens een vochtinbrengende crème aanbrengen. 

3. Crystal Retinal 10 moet geleidelijk aan worden aangebracht.
Gebruik tweemaal per week gedurende de eerste 2 weken,
om de andere avond gedurende de volgende 2 weken, daarna iedere avond.

Voorafgaand aan gebruik wordt een patchtest geadviseerd. 

beautyvit huidverbetering schoonheidssalon medik8 behandeling


 

Verhoog de resultaten van Crystal Retinal 10

Bezoek beautyvit huidverbetering in Breda voor een gedetailleerd huidadvies
en ervaar een van onze ontspannende anti-ageing gezichtsbehandelingen.

Rewind Professionele Huidpeeling
Een gerichte peeling die de collageenproductie stimuleert om fijne lijntjes en rimpels te vervagen.
Oneffenheden worden vervaagd en de huid wordt zichtbaar gladder en verjongd.
Lees hier meer over de behandelingen.
BEAUTYVIT huidverbetering schoonheidssalon bredaDE WETENSCHAP ACHTER
CRYSTAL RETINAL 10

 

Crystal Retinal is geformuleerd met gestabiliseerd retinal, een krachtig derivaat van vitamine A met anti-verouderingsresultaten van de volgende generatie. Ongeëvenaard in zijn anti-verouderingskracht, kan retinal resultaten leveren die vergelijkbaar zijn met klinische vitamine A, tot 11 keer sneller dan klassieke vormen van retinol.(1) 

Het baanbrekende nachtserum minimaliseert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels; verstevigt en maakt de teint voller om de huidtextuur te vernieuwen en het gezicht zachter te maken. Het bevat hyaluronzuur, glycerine en vitamine E en hydrateert de huid op elk niveau voor een soepele, egale en jeugdig uitziende teint. Bovendien helpt het actief om bacteriën die puistjes veroorzaken te verminderen om de huid zuiver en in balans te houden. In slechts 4 weken is de huid merkbaar jonger, gladder en ontegenzeggelijk stralend.(2)

1 G. Seigenthaler et al., Biochemical Journal, 1990, 268, pp 371-378
2 Onafhankelijk gebruikersonderzoek uitgevoerd gedurende 8 weken met Crystal Retinal 6. Individuele resultaten kunnen variëren.