opc_loader

Wensenlijst

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste behandelingen en acties

                                                                                         

 Sleep glycolic

SLEEP GLYCOLIC

medik8 sleep glycolic


Sleep Glycolic is een at-home AHA (alfahydroxyzuur) peeling
die snelle resultaten kan leveren terwijl je slaapt, zonder downtime.

Deze tweewekelijkse behandeling kan de doffe huid met een ongelijkmatige textuur transformeren
en de huid zichtbaar helderder en gladder maken - snel.

Met een actieve glycolzuurwaarde van 10% voor verbeterde resultaten,
laat Sleep Glycolic de teint moeiteloos zichtbaar helderder, gladder en meer ontspannen achter.


medik8 sleep glycolic
Belangrijkste voordelen van sleep glycolic

Stralende huid
Sleep Glycolic ontdoet de huid van dode huidcellen en onthult een zichtbaar stralende teint. 97% van de klanten vond dat Sleep Glycolic hun huidoppervlak gladder maakte, terwijl 94% vond dat hun huid zichtbaar verlicht was.

Actief 10% ingekapseld glycolzuur
De hoge concentratie formule is time-released in de huid 's nachts om voorzichtig te leveren een optimale AHA kracht.

Gezonde huid barrière
Sleep Glycolic is niet-drogend op de huid - het houden van onze natuurlijke beschermende barrière gezond en sterk is de sleutel.

Aanvulling op uw In-kliniek Ervaring
Ideaal als voorbereiding op een allereerste peeling, of om de resultaten van een peeling/faciale kuur te verlengen.

Perfect productpaar
Als u uw zichtbare verhelderende en decongestieve resultaten wilt versterken, gebruik dan Clarity Peptides als uw dagelijkse peptide serum naast Sleep Glycolic tweewekelijks om te werken aan vlekkeloze resultaten.Hoe werkt Sleep glycolic?

Als kleinste van de AHA's (alfahydroxyzuren) dringt glycolzuur het diepst door in de huid.
Als gevolg daarvan kan glycolzuur hardnekkigere huidproblemen aanpakken, zoals een ongelijkmatige textuur en een doffe teint.

Sterke producten met glycolzuur voor thuisgebruik (meestal toners voor dagelijks gebruik) zijn gemakkelijk verkrijgbaar en worden vaak voorgeschreven voor regelmatig, dagelijks gebruik. Dit kan leiden tot irritatie en een aantasting van de huidbarrière. Daarom zijn wij bij Medik8 van mening dat af en toe gebruik van glycolzuur het beste is - niet dagelijks. Laat dagelijkse zuren over aan superzachte PHA's (polyhydroxyzuren, te vinden in Press & Glow). 

In plaats daarvan, Sleep Glycolic neemt een innovatieve benadering van at-home glycolzuur, het benutten van de krachtige exfoliërende effecten van glycolzuur in een tweewekelijkse behandeling zonder de nadelen.

Glycolzuur is ingekapseld in een kristallen cyclodextrine 'omhulsel' dat langzaam wordt afgebroken bij contact met de huid enzymen. Door de inkapseling wordt het zeer sterke peelingzuur 's nachts geleidelijk in de huid gebracht om de kans op irritatie te verminderen. 
Met een totaal actief zuur van 10% kan het glycolzuur gemakkelijk in de huid doordringen, waardoor de eindresultaten verbeteren.
Dit is de ultieme glycolzuur kracht, zonder de nadelen.


 

Belangrijkste ingrediënten van Sleep ingredienten medik8 sleep glycolicglycolic

Glycolzuur
Met de kleinste deeltjesgrootte van alle AHA's, is glycolzuur de meest krachtige. Het werkt om de banden tussen dode huidcellen af te breken, zodat ze gemakkelijk worden geëxfolieerd om er frissere, nieuwere huidcellen onder te onthullen - voor een zichtbaar helderdere en gladdere huid.

Kristal Inkapseling
Een op cyclodextrine gebaseerd omhulsel dat het glycolzuur inkapselt. Op de huid breekt dit langzaam af, waardoor het glycolzuur geleidelijk in de huid wordt gebracht om irritatie te verminderen.

Glycerine
Een effectief bevochtigend ingrediënt, glycerine trekt vocht als een magneet naar zich toe, waardoor de huid gehydrateerd, zacht en soepel aanvoelt.

Extract van Koreaanse klaver
Het uit Zuid-Korea afkomstige extract van de Koreaanse klaver werkt samen met glycolzuur om het natuurlijke nachtelijke herstel- en hydratatieproces van de huid te ondersteunen. Het helpt de natuurlijke huidbarrière in stand te houden, waardoor de huid helderder, gezonder en in balans aanvoelt.Hoe gebruik je sleep glycolic?


Voor gebruik 2-3 keer per week.

1. Na de reiniging 's avonds een hoeveelheid ter grootte van een erwt Sleep Glycolic aanbrengen op het gezicht,
de hals en het decolleté, de huid rond de ogen vermijden. 

2. Vervolg met andere serums en een vochtinbrengende nachtcrème.

3. Laat 's nachts inwerken.

 

beautyvit huidverbetering schoonheidssalon breda princenhage


Peeling voor thuis

Dit is een ideale thuis peeling voor diegenen die zich willen voorbereiden op hun allereerste peeling ervaring,
of het is ideaal om te gebruiken om de resultaten van een peeling te verlengen.
Raadpleeg beautyvit huidverbetering voor individuele aanbevelingen.


beautyvit huidverbetering schoonheidssalon breda medik8 sleep glycolicDe wetenschap achter sleep glycolic

"De doeltreffendheid van exfoliërende zure producten hangt sterk af van twee factoren: de zuurconcentratie en de pH-waarde van de formule. Een lage pH is van cruciaal belang om de zuren in een cosmetische formule te activeren. Elk exfoliërend zuur (AHA of BHA) kan bestaan in een actieve vorm, of een inactieve vorm. Alleen wanneer een zuur in zijn actieve vorm is, kan het gemakkelijk zijn weg vinden in de huid om een effect te hebben op hardnekkige huidproblemen zoals hyperpigmentatie. In Sleep Glycolic hebben we ons gehalte aan actieve zuren geoptimaliseerd door de pH te verlagen tot 3,5 - om een actieve zuurwaarde van 10% te bereiken. Dit geeft ons een echt krachtige formule met glycolzuur. De kristalinkapseling en het tweewekelijkse gebruik helpen ons om deze kracht te controleren en irritatie door de formule te verminderen om een gezonde huidbarrière te behouden."

Daniel Isaacs, directeur onderzoek