opc_loader

Wensenlijst

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste behandelingen en acties

                                                                                         

 



BALANCE MOISTURIZER & GLYCOLIC ACID ACTIVATOR

BALANCE MOISTURIZER & GLYCOLIC ACID ACTIVATOR

MEDIK8 balance moisturizer & glycolic acid activator duo


Deze dagelijkse moisturizer werkt samen met de natuurlijke mechanismen van de huid
om de teint in balans te brengen en de hydratatie te stimuleren.
Balance Moisturiser maakt gebruik van een hoogwaardige mix van prebiotica en postbiotica
om het microbioom van de huid weer in balans te brengen, voor een gezonde en stralende teint.



DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN BALANCE MOISTURIZER & GLYCOLIC ACID ACTIVATOR

MEDIK8 balance moisturizer & glycolic acid activator boxBoost de hydratatie
Deze dagelijkse moisturizer werkt in op de natuurlijke mechanismen van de huid om de teint in balans te brengen en de hydratatie te stimuleren, en zorgt voor een matterend effect dat er onberispelijk uitziet onder make-up.

Lichtgewicht en zacht
Lichtgewicht en zijdezacht. Laat zich gemakkelijk over de huid verdelen en trekt moeiteloos in voor een matte en zichtbaar gevoede teint. Ideaal voor de huid die gevoelig is voor puistjes of voor mensen met grove poriën.

Geuren van essentiële oliën
De delicate citrusgeur is afgeleid van natuurlijke essentiële oliën die zorgvuldig zijn geselecteerd om de teint te verfrissen en op te frissen.

Glycolzuur Activator
De Glycolic Acid Activator lost onmiddellijk op in de huid als een perfecte basis voor Balance Moisturiser om aan het werk te gaan.

Perfect productpaar
Crystal Retinal is de perfecte keuze van vitamine A te gebruiken met Balance Moisturiser om te helpen minimaliseren van de verschijning van vlekken, want het is de enige vorm van vitamine A direct antibacterieel zijn.



HOE WERKT BALANCE MOISTURIZER & GLYCOLIC ACID ACTIVATOR


Puistjes kunnen worden veroorzaakt door veranderingen in het microbioom van de huid,
de bacteriën die aan het huidoppervlak leven. Balance Moisturiser helpt het microbioom weer in balans te brengen. 

Prebiotica en postbiotica voeden de goede bacteriën die aan de oppervlakte van de huid leven om een gezonde flora te stimuleren, en helpen zo de huid in balans te brengen en een langdurig heldere teint te herstellen.

Kaneelextract werkt in synergie met de pre- en postbiotica om het niveau van bacteriën die smetplekken veroorzaken,
zoals P. acnes, te verlagen. 

Intussen verbetert beta-glucaan het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen voor onmiddellijk comfort
en verzacht niacinamide rode, ontstoken puistjes.

Glycolic Acid Activator wordt gebruikt om de kracht van Balance Moisturiser te versterken.



DE BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN VAN 
BALANCE MOISTURIZER & GLYCOLIC ACID ACTIVATOR


balance moisturizer & glycolic acid activator
Probiotica & postbiotica
Pre- en postbiotica houden de huid in balans door de goede bacteriën te versterken en de slechte bacteriën te beperken, en bevorderen zo een gezonde, gave teint.

Niacinamide
Deze verzachtende ontstekingsremmer, ook bekend als vitamine B3, vermindert snel roodheid en irritatie rond het puistje, terwijl het de talgproductie reguleert om verstopte poriën te voorkomen.

Beta-Glucan
Bèta-glucaan, een natuurlijk extract van haver, verbetert het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen en biedt onmiddellijk comfort aan de ontstoken huid.

Kaneelextract
Kaneelextract, een natuurlijk antibacterieel middel, helpt de bacteriën die puistjes veroorzaken te beperken, terwijl het ook de olieproductie van de huid in balans brengt.

Glycolzuur
Glycolzuur, een krachtige AHA, helpt de buitenste huidlagen zichtbaar te vervagen en te exfoliëren, voor een stralende en heldere teint.




HOE GEBRUIK JE BALANCE MOISTURIZER & GLYCOLIC ACID ACTIVATOR?


Na de reiniging 's morgens en 's avonds de Balance Moisturiser gelijkmatig aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté.

Optioneel: Gebruik Glycolic Acid Activator 2-3 keer per week voor een boost in werking en exfoliatie. Breng 's avonds na het reinigen 4-6 druppels aan op gezicht, hals en decolleté. Eenmaal droog, de Balance Moisturiser aanbrengen. De producten afzonderlijk aanbrengen, Glycolic Acid Activator en Balance Moisturiser niet direct mengen.


Beautyvit huidverbetering schoonheidssalon breda princenhage



 

Bezoek Beautyvit huidverbetering in Breda voor een gedetailleerd huidadvies
en ervaar een van onze transformerende acnebehandelingen.

Clarity Facial
Deze verhelderende behandeling bevat passiebloem- en veenbessenextracten. Ze werken in harmonie met diep reinigende werkstoffen om een zichtbaar heldere en gekalmeerde teint te herstellen. Onzuiverheden worden weggenomen en het vochtgehalte wordt op peil gehouden, met als resultaat een huid die weer in balans is, helder en zichtbaar gezond.

Clarity Professional Skin Peel
Deze peeling bevat een krachtige mix van zuren die diep in de poriën doordringen om de teint effectief te verhelderen en te ontzwellen. Onzuiverheden worden snel onder controle gebracht en het risico op toekomstige puistjes wordt drastisch verminderd.





medik8 balance moisturizer & glycolic acid activator handenDE WETENSCHAP ACHTER
BALANCE MOISTURIZER & GLYCOLIC ACID ACTIVATOR

PREBIOTICA & POSTBIOTICA

De gezondheid van de huid is sterk afhankelijk van haar microbioom, de miljarden onzichtbare micro-organismen die op haar oppervlak leven. Veranderingen in pH, hydratatie en omgeving kunnen allemaal invloed hebben op de balans van het microbioom. Een onevenwichtige natuurlijke flora kan bijdragen tot veel huidaandoeningen, zoals een droge, schilferige huid en de vorming van puistjes. In Balance Moisturiser worden pre- en postbiotica gebruikt om de natuurlijke balans van het microbioom te herstellen. Postbiotica zijn levende bacteriën, die zich vermengen met het natuurlijke microbioom en de samenstelling ervan veranderen. Zij kunnen de pH-waarde van de huid veranderen ten gunste van de groei van goede bacteriën, en antimicrobiële stoffen produceren om de huid te helpen beschermen. Prebiotica zijn gebaseerd op koolhydraten en fungeren als voeding voor de groei van postbiotica ten koste van de slechte bacteriën van de huid. Pre- en postbiotica werken synergetisch samen om de huid te helpen haar natuurlijk evenwicht te hervinden.