opc_loader

Wensenlijst

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste behandelingen en acties

                                                                                         

 SUPER C-FERULIC

SUPER C FERULIC

beautyvit huidverbetering schoonheidssalon breda medik8 superc ferulic


 

Verhoog de glans en bestrijd de zichtbare tekenen van veroudering met Super C Ferulic.
Dit ultra verhelderende serum is Medik8's meest krachtige vitamine C.

Dit zeer krachtige vitamine C-serum is ideaal voor wie pigmentatieproblemen wil aanpakken
en huidveroudering wil tegengaan.
Ideaal voor degenen die hun vitamine C willen verbeteren voor maximale resultaten.
belangrijkste voordelen van super c ferulic               

                                                                                                   

beautyvit huidverbetering breda princenhage schoonheidssalon medik8 super c ferulicVitamine C
Ontdek het sterkste vitamine C-serum van Medik8, Super C Ferulic. Bevat 30% vitamine C in een zeer stabiele formule, plus ferulinezuur, kurkumawortel en botanische oliën voor een merkbaar jonger uitziende, stralende teint.

Snel absorberend
Het snel absorberende serum zorgt voor prachtige anti-verouderingsresultaten en laat de huid er soepel en glad uitzien. Geef uw anti-verouderingsregime 's ochtends een kickstart met dit opwekkende, geparfumeerde serum dat zijn kracht nooit zal verliezen.

Voorkomt vroegtijdige veroudering
Door de ultrastabiele werking van 30% geëthyleerd ascorbinezuur (vitamine C) en de huidverzorgende vitamine E, wordt schade door omgevingsfactoren en zonlicht bestreden om vroegtijdige veroudering te voorkomen, terwijl het collageenniveau wordt gestimuleerd om de teint gladder en stralender te maken.

Supersterke kracht
Vitamine C, vitamine E en ferulinezuur zijn op zichzelf al zeer krachtige antioxidanten, maar wanneer ze samen worden gebruikt, versterken ze elkaars antioxidantwerking tot ongekende hoogten. Het trio dat vrije radicalen bestrijdt, werkt in synergie met de huid om de effecten van schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en beschadiging door de zon, te neutraliseren.Hoe werkt super c ferulic?

Super C Ferulic is zeer sterk en uitzonderlijk stabiel. Het maakt gebruik van een ongelooflijk vitamine C-derivaat dat geëthyleerd ascorbinezuur wordt genoemd. Traditioneel zijn vitamine C-serums zeer onstabiel, ze worden al geel enkele weken nadat ze geopend zijn, wat een indicatie is dat de potentie verloren is gegaan.

Geëthyleerd ascorbinezuur biedt dezelfde superieure bescherming als conventionele vitamine C-serums, maar zonder de stabiliteitsproblemen.

Ferulinezuur versterkt het antioxidantpotentieel van het serum door vitamine C te helpen regenereren en tegelijkertijd schade door vrije radicalen te blokkeren. Samen met vitamine E zorgen zij voor synergetische resultaten voor de ultieme antioxidantbescherming.

Kurkuma-extract bevordert een heldere, egale teint door het enzym te blokkeren dat melanine in de huid aanmaakt voor een stralende teint. Het natuurlijke extract werkt samen met vitamine C om de hele dag door een uitzonderlijke antioxiderende bescherming te bieden.

Perfect productpaar
In combinatie bieden vitamine C en zonnebrandcrème de huid de hele dag door de ultieme bescherming tegen de zon en de omgeving, om tekenen van vroegtijdige veroudering tot een minimum te beperken.medik8 super c ferulicBelangrijkste ingrediënten van super c ferulic

30% geëthyleerd L-Ascorbinezuur
Een zeer krachtige, ongelooflijk stabiele vorm van vitamine C, die een uitzonderlijke antioxidant bescherming biedt tegen schadelijke vrije radicalen, terwijl het de productie van collageen stimuleert voor een jeugdige teint.

Ferulinezuur
Ferulinezuur, een supersterke antioxidant op plantaardige basis, is in staat schade door vrije radicalen af te weren en een jeugdig ogende teint te bevorderen.

Vitamine E
Een in vet oplosbare antioxidant die van nature in de huid aanwezig is. Vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en regenereert vitamine C voor een optimale werking.

Extract van de kurkumawortel
Een natuurlijk extract dat in staat is om de aanmaak van pigment in de huid te blokkeren voor een verlichte, stralende teint, terwijl het een uitzonderlijke antioxidant bescherming biedt tegen vrije radicalen.
Hoe gebruik je super c ferulic?

1.  Masseer 's morgens na de reiniging 4 druppels Super C Ferulic op gezicht, hals en decolleté.

2. Laten intrekken alvorens een vochtinbrengende crème aan te brengen.


beautyvit huidverbetering gezichtsbehandeling

Boost de resultaten van super c ferulic

Bezoek Beautyvit huidverbetering in Breda voor een gedetailleerd huidadvies
en ervaar een van onze ontspannende anti-ageing gezichtsbehandelingen.

Rewind Professionele Huidpeeling
Een gerichte peeling die de collageenproductie stimuleert om fijne lijntjes en rimpels te vervagen.
Oneffenheden worden vervaagd en de huid wordt zichtbaar gladder en verjongd.


De wetenschap achter super c ferulic

Kurkuma, een oude wortel die tot de gemberfamilie behoort, wordt al heel lang gebruikt in Aziatische specerijen vanwege zijn uitzonderlijke antioxiderende werking. Het felgele kruid wordt vaak gebruikt als ontstekingsremmer in de geneeskunde en als vrije-radicalenvanger om een hele reeks gezondheidsvoordelen te bieden. Medik8 gebruikt een speciaal derivaat van kurkuma dat in staat is de enzymen te blokkeren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van overmatige pigmentatie in de huid. Dit zorgt voor een helderdere, meer egale teint.