opc_loader

Wensenlijst

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste behandelingen en acties

                                                                                         

 ILLUMINATING EYEBALM

ILLUMINATING EYEBALM

medik8 illuminating eyebalmEen direct verhelderende en hydraterende oogbalsem die helpt
om vermoeide ogen zichtbaar te verhelderen en te verfrissen.

Minimaliseert de zichtbaarheid van wallen en donkere kringen door verzachtende natuurlijke extracten
te combineren met transparante, lichtreflecterende minerale pigmenten in een subtiele kleuraanpassende tint.

Deze multifunctionele balsem hydrateert de huid onder de ogen
en verfrist onmiddellijk voor een heldere, wakkere blik.illuminating eyebalm medik8

Belangrijkste voordelen van
illuminating eyebalm

 

Frisse blik
De balsem kan onder of over de make-up worden aangebracht. De ogen worden gevoed, verjongd en zien er zichtbaar jeugdiger uit. 

Hydratatie
Verrijkt met multigewicht hyaluronzuur en glycerine, wordt het vocht in de delicate oogcontour gezogen en worden fijne, vochtarme lijntjes gladgestreken. De huid onder de ogen wordt zichtbaar verlicht en de huidtextuur wordt gladgestreken.

Subtiele kleuraanpassing
Een subtiel getinte verhelderende formule voor onder de ogen die donkere kringen en tekenen van vermoeidheid aanpakt in een lichtgewicht balsem.

Hoe werkt illuminating eyebalm?


Verhelderende minerale pigmenten versterken de schoonheid van de delicate zone onder de ogen voor een heldere en frisse blik. De minerale tint weerkaatst het licht moeiteloos van donkere kringen. Omdat de huid onder de ogen erg dun is, kan deze snel uitdrogen. Daarom is Illuminating Eye Balm speciaal samengesteld met hydraterende werkstoffen.

Daarom is de Illuminating Eye Balm samengesteld uit hydraterende bestanddelen, hyaluronzuur en glycerine, om de huid onder de ogen te verfrissen en te doen ontwaken. Ze onttrekken vocht aan zowel de onderlagen van de huid als aan de omgeving om dit gevoelige gebied soepel te maken. 

Komkommerextract, dat voor 95% uit water bestaat, is direct revitaliserend en verfrissend voor de tere huid rond de ogen. 

Rode algenextract is rijk aan digeneaside, een suikerhoudende stof die helpt de osmotische druk onder de ogen te reguleren, waardoor vochtophoping en dus het ontstaan van wallen wordt geminimaliseerd. Deze innovatieve formule is ideaal voor een lichte, natuurlijke dekking voor elke dag en past zich naadloos aan alle huidtinten aan.Belangrijkste ingrediënten van illuminating eyebalm


Verhelderende mineralenilluminating eyebalm model

Subtiel getinte mineralen en optische reflectoren weerkaatsen het licht om donkere kringen te verzachten.

Extract van rode algen
Het extract van rode algen, een snelwerkende oplossing voor wallen onder de ogen, gebruikt zijn kalmerende krachten om de osmotische druk in de zone onder de ogen te reguleren.

Komkommerextract
Komkommerextract bestaat voor 95% uit water en werkt verkoelend, verfrissend en opwekkend op de huid, essentieel voor de delicate zone onder de ogen.

Hyaluronzuur
Hyaluronzuur, dat tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden, zinkt gemakkelijk in de huid waar het vocht naar zich toe trekt, waardoor de huid onder de ogen gehydrateerd en soepel blijft.

Glycerine
Door zachtjes water uit de onderste huidlagen naar zich toe te trekken, voedt glycerine de huid en vult het de huid aan met vocht voor een zachte en soepele huid rond de ogen.
Hoe gebruik je illuminating eyebalm?

Na de reiniging 's morgens, de illuminating eyebalm rond de ogen aanbrengen,
de oogleden vermijden.beautyvit huidverbetering gezichtsbehandeling breda schoonheidssalon schoonheidsspecialiste


Boost de resultaten van illuminating eyebalm


Bezoek Beautyvit huidverbetering in Breda voor een gedetailleerd huidadvies
en ervaar een van onze gerichte behandelingen voor het gezicht en de gevoelige huid rond de ogen.

Eye Reveal Professionele skinpeel
Een ultrazachte maar effectieve oplossing om de tekenen van veroudering rond de delicate oogzone aan te pakken.De wetenschap achter illuminating eyebalm


"Verkoelend, verfrissend en hydraterend, komkommerextract is afkomstig van de vrucht cucumis sativus, die zijn oorsprong vindt in de Himalaya. Komkommers staan bekend om hun vermogen de zwelling van de ogen te verminderen, de ontsteking door zonnebrand te minimaliseren en de afkoeling en genezing van de huid te bevorderen. Het komkommerextract, dat een groot aantal antioxidanten bevat, helpt het gebied onder de ogen te beschermen tegen aanvallen van vrije radicalen en vroegtijdige veroudering. Komkommer bevat ook geurige bestanddelen die niet sensibiliserend zijn, wat betekent dat het ideaal is voor gebruik op de gevoelige huid."

Daniel Isaacs, Directeur Onderzoek