opc_loader

Wensenlijst

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste behandelingen en acties

                                                                                         

 NURTURE

NURTURE

MEDIK8 nurture mutiny -lipgloss illuminating eye balm oogcremeZorg ervoor dat je ogen en lippen de verzorging krijgen die ze verdienen met dit limited edition voedende duo.
Illuminating Eye Balm hydrateert onmiddellijk en verheldert vermoeide ogen,
terwijl Mutiny de lippen voedt en beschermt tegen koude, agressieve of droge omstandigheden,
en tegelijkertijd een delicate glans geeft.

medik8 nurtureBELANGRIJKSTE VOORDELEN NURTURE


Mutiny (15ml)

Deze alternatieve lippenbalsem gaat verder dan het occlusieve effect op korte termijn van formules op basis van petrolatum. Mutiny is een balsem op basis van lipiden en geeft de lippen essentiële voeding voor een diepere hydratatie. De balsem op basis van squalaan, rijk aan omega, smelt onmiddellijk en maakt de lippen zichtbaar zacht, soepel en voller, terwijl een beschermend laagje de vochtbalans op peil houdt.

Illuminating eye balm (15ml)
Een direct verhelderende en hydraterende oogbalsem om vermoeide ogen zichtbaar te verhelderen en te verfrissen. Kalmerende natuurlijke extracten worden gemengd met lichtreflecterende minerale pigmenten om donkere kringen te helpen verminderen. Hyaluronzuur en glycerine brengen vocht naar de gevoelige huid rond de ogen en verminderen het ontstaan van droogtelijntjes.

HOE WERKT NURTURE


De huid rond de ogen en de lippen is veel dunner dan de rest van het gezicht en vereist gerichte aandacht. Mutiny en Illuminating Eye Balm zijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging van deze gevoelige zones. Ze zijn mild maar effectief en ondersteunen en voeden de huid.

Mutiny

Mutiny is gebaseerd op voedend squalaan van natuurlijke oorsprong. Het voedt de lippen en geeft ze een huidachtige bescherming. Deze innovatieve lippenbalsem is ook verrijkt met duindoornolie, die ongelooflijke eigenschappen heeft om de natuurlijke barrière van de lippen te helpen herstellen, de hydratatie stevig vast te houden en zo het natuurlijke genezingsproces van droge of gebarsten lippen te ondersteunen. Het multigewicht hyaluronzuur werkt daarentegen als een bevochtigingsmiddel om vocht naar het lipoppervlak te trekken. Samen geven deze ingrediënten Mutiny een volledig hydratatieprofiel dat de lippen helpt te revitaliseren.

Illuminating Eye Balm

De Illuminating Eye Balm combineert natuurlijke kalmerende extracten met subtiel getinte minerale pigmenten en optische diffusers en helpt zo het uiterlijk van vermoeid uitziende ogen te verbeteren. Glycerine en multigewicht hyaluronzuur onttrekken vocht aan zowel de onderste huidlagen als aan de omgeving, zodat de gevoelige huid rond de ogen er glad, soepel en jeugdig uitziet.​DE BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN VAN MUTINY


medik8 mutiny illuminating eyebalm textuurNatuurlijk Squalaan
Squalaan, een lipide die bijna identiek is aan de huid, vult verloren oliën aan voor gehydrateerde, zachte en gezonde lippen.

Duindoornolie
Een voedende olie die als een van de weinige planten omega 3, 5, 9 en 7 bevat. Deze olie bevat een volledig omegaprofiel en kan helpen de natuurlijke lipidenbarrière van de huid te herstellen, voor langdurige hydratatie te zorgen en het natuurlijke genezingsproces van droge of gebarsten lippen te ondersteunen.

Verhelderende mineralen
Subtiel getinte mineralen en optische verstrooiers weerkaatsen het licht om donkere kringen te verzachten.

Extract van rode algen
Het extract van rode algen, een snelwerkende oplossing voor gezwollen ogen, werkt als een osmosebooster, helpt vochtretentie onder de ogen te minimaliseren en vermindert zo de zichtbaarheid van gezwollen ogen.

Hyaluronzuur
Hyaluronzuur, dat tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden, zinkt gemakkelijk in de huid waar het vocht naar zich toe trekt, waardoor de huid onder de ogen en de lippen gevoed en soepel blijven.


HOE GEBRUIK JE NURTURE?

Mutiny
Breng met de vingertoppen een dun laagje Mutiny aan op de lippen, zo vaak als nodig.
Breng 's avonds een dikke laag aan als voedend nachtelijk lipmasker.

Illuminating Eye Balm
Breng de Illuminating Eye Balm aan rond de ogen en vermijd daarbij de oogleden.


medik8 nurture mutiny illuminating eye balm