Nieuw OPI IceLand Collectie

OPI IceLand collectie Herfst - Winter 2017

OPI iceland wintercollectie 2017 Beautyvit Huidverbetering dreef 10 Breda schoonheidssalon gelcollor gel gellak banner model promo

 

 Voor dit najaar is het OPI kleurenpalet geïnspireerd op het weidse landschap van vulkanen, geisers, hete bronnen, lavavelden en gletsjers.
De collectie biedt chique tinten, die de ongerepte schoonheid van IJsland weerspiegelen. 

Ijsland is stijgt in snel tempo op de lijst van topbestemmingen. Wat te danken is aan het ongeëvenaarde landschap, de diverse keuken en unieke mode.

Voor deze collectie liet OPI zich inspireren door de ruige landschappen van Ijsland. Het eiland wordt gekenmerkt door haar prachtige lavavelden, overspoeld met mos, de zwarte zandstranden en uitgestreke gebergtes met unieke formaties van rotsen. Het heldere water en de open ijsblauwe luchten zijn de inspratiebron geweest voor de diepblauwe-  en koele grijsblauwe tinten. 

Het ondergaan van de zon lijkt op IJsland eeuwig te duren en veroorzaakt een prisma aan tinten. De klei-achtige oranje en wijnrode kleur, maar ook glinsterend mauve en verschillende paarstinten, waaronder schemerige violet en donker auberginegrijs, vormen de inspiratiebronnen voor deze collectie.

OPI iceland wintercollectie 2017 Beautyvit Huidverbetering dreef 10 Breda schoonheidssalon gelcollor infinte shine nagellak blauw

De O.P.I. Iceland kleuren zijn verkrijgbaar in 3 varianten  nagellak, Infinite Shine en gelcolor.  

 

 

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren