mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

Beautyvit Huidverbetering

beautyvit-logo

Beautyvit Huidverbetering is een allround schoonheidssalon, gevestigd in de mooie wijk Princenhage in Breda.
Zoals onze naam al zegt, zijn wij een beautysalon gericht op huidverbetering.
Samen met u bespreken we de wensen en bekijken de mogelijkheid om tot verbetering van uw huid te komen.
Tijdens uw eerste behandeling maken wij een uitgebreide huidanalyse en voorzien u van een advies voor thuis.
Om uw huid te verbeteren en het beste resultaat te bereiken, is het van belang om thuis de juiste producten te gebruiken en in de salon de best passende behandeling te ondergaan.
Op deze manier is alles perfect op elkaar afgestemd en kunnen we de beste resultaten bereiken.

 MG 0120a
Sinds 24 Juni 2004 verzorgen wij met alle plezier diverse schoonheidsbehandelingen, waaronder: gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, pedicure, manicure, harsen van het gelaat of lichaam en visagie.
Daarnaast zijn we gespecialiseerd in Permanente make-up (GGD ERKEND), Inspuitingen met hyaluronzuur, Couperose/Steelwratjes verwijderen, het behandelen van acné, Spray tanning,
i-curl wimperpermanent, bindweefselmassage en gelcolor ( gellak ) van OPI.  
Onze salon is aangesloten bij de branche-organisaties ANBOS en PROVOET.

De salon bestaat uit 2 behandelruimten en 1 winkelruimte. U kunt bij ons altijd binnen lopen voor bijvoorbeeld een cadeaubon, het maken van een afspraak of uitleg over behandelingen en/of producten. 

                  IMG 0091a


Bij Beautyvit Huidverbetering wordt gewerkt met hoogwaardige salonproducten.

Ons hoofdmerk is het Franse topmerk SOTHYS, met een uitgebreid assortiment aan producten voor zowel de dames- als de herenhuid.
Daarnaast bieden wij ook behandelingen aan van NEODERMA vooral bekend van de Chinese Kruidenpeeling met zijn prachtige resultaten
ATAMÉ wordt gebruikt om acné te bestrijden, alsmede pukkeltjes, grove porien en een vette huid te verbeteren.

Voor de hand en voetverzorging maken we gebruik an het uitgebeide assortiment van het Amerikaanse merk O.P.I
Nog een topper uit Amerika is Anastasia Beverley Hills voor de perfecte wenkbrauw in combinatie met de tools van Tweezerman om te epileren en shapen.

Onze waxbehandeling (gelaat en lichaam) worden uitgevoerd met de Lycon Wax. Een product uit Australie, welke inmiddels wereldwijd bekend staat als de allerbeste wax. Met de bijzondere harsmethode wordt de kans op irritaties, wondjes e.d. beperkt tot een minimum, tel daarbij  de leuke en heerlijke geuren en kleuren nog eens op, als Chocolade, vanille, aardbei of kokos en uw wil nooit meer anders!

Tevens zijn er bij Beautyvit Huidverbetering leuke en betaalbare sieraden en accesoires te koop. Leuk als cadeau, of misschien toch voor uzelf?

IMG 0004a 1

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren