mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

anastasia mini face lift wenkbrauwen

Een mini face lift in een oogwenk

Wereldwijd is er maar één beautyspecialist die zich voor 100% heeft toegelegd op de perfecte wenkbrauw: Anastasia Soare. Haar visie: wenkbrauwen máken je look, ze zijn essentieel voor je uitstraling. Anastasia steelt internationaal de show met celebs als Jennifer Lopez, Heidi Klum, Penelope Cruz, Madonna, Elle MacPherson, Oprah Winfrey, Naomi Campbell en Sharon Stone. Zij staan bij haar in de rij om hun wenkbrauwen te laten perfectioneren.

Eerst bepaal je met een sjabloon het beste model, dan kleur je de wenkbrauw in, vervolgens epileer en gebruik je de speciale gel om het model te behouden. Als finish zet je de wenkbrauw aan met de eyelight. Een prachtigresultaat! De oogopslag is opener.
Anastasia heeft een methode ontwikkeld om op basis van de botstructuur en de stand van de ogen perfecte wenkbrauwen te creëren. Nadat wordt bepaald waar de wenkbrauwen (zouden) moeten beginnen en eindigen, worden deze in shape gebracht middels harsen en epileren. Uw wenkbrauwen waren nog nooit zo strak en geven openheid aan uw blik!

Anastasia Wenkbrauw poeder anastasia brow-express kit

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren