Instituutbehandelingen

 

 

SECRETS DE SOTHYS 120 min € 143,00
Prikkelt al de vijf zintuigen badend in kaarslicht en bloemen. Omgeven door een heerlijke parfum en eindeloos ontspannen muziek, modelage technieken met de Digi-Esthétique, en een bloemige thee. Begin met een heerlijk voetenbad met bloemen en olie die in melk veranderd, daarna een warmte pakking. Dan beginnen we met de gezichts behandeling met warme producten en Speciale technieken. Onder het masker krijgt u een drukpunt massage van de voeten.

Collageen Hyaluronique 90 min € 95,00
De eerste intensieve anti-aging instituutbehandeling afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw huid volgens de deskundige diagnose van uw schoonheidspecialist die uw verouderingsgraad bepaalt.

Hydra 3HA 90 min € 89,00
Een vochtarme huid is een huid die lijntjes vertoont, afschilfert en rimpelvorming bevordert. Om de huid te laten stralen en zacht en veerkrachtig te houden, is het dus essentieel de vochtbalans van de huid te behouden en de huid te beschermen tegen uitdrogende factoren (wind, zon, kou, kalkhoudend water...)

Energisante 90 min 95,00
Jeugdig  
Resurfacant 90 min 79,00
Glysalac Peeling 90 min 79,00
Correcteur 90 min 79,00
W behandeling 90 min € 89,00
Verminderd pigmentvlekken om weer een doorschijnende teint terug te krijgen. De krachtige ophelderende cocktail bevat witte thee, kamille en argarum (bruine algen).

Oogbehandeling 45 min € 40,00
Met deze behandeling, die speciaal is ontwikkeld voor de zone van de oogcontour, kunnen tekenen van vermoeidheid en veroudering onmiddelijk worden vervaagd. Deze behandeling kan worden aanbevolen als afzonderlijke behandeling of als aanvulling op een intensieve instituutbehandeling.

Halsbehandeling Ovale Parfait 45 min                                € 40,00
Deze behandeling van jukbeenderen tot buste duurt 45 minuten en is speciaal ontwikkeld voor personen die de jeugdigheid van hun gezichtsovaal en decolleté willen behouden. Met als doel rimpels laten verdwijnen en de huid veerkrachtig
maken.
Het is mogelijk om deze behandeling te combineren met een instituutbehandeling of u kunt deze behandeling in een kuur uit laten voeren


Homme 60 min € 69,00
Homme 90 min 79,00
Om de huid van de man te zuiveren, zenuwspanningen te verminderen, en de geest te stimuleren. Is hydraterend, verstevigend, antirimpel en zuiverend.

Neoderma Kruidenpeeling 60 min 72,00
Neoderma Kruidenpeeling 90 min 
€ 88,00

Intensieve peeling voor acné, verstoppingen, rokershuid, pigmentvlekken, rimpels en lijntjes, vermoeide huid.

Eau Thermale Spa behandeling 90 min                               € 84,00
De serie Eau Thermale Spa is ontwikkeld voor mensen die een gevoelige huid hebben, en bijna nergens tegen kunnen. Het licht gemineraliseerde, zuivere Eau Thermale Spa heeft een pH-waarde die lijkt op die van de huid. Deze behandeling en producten zijn zonder geur en kleurstoffen.

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren