mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

icurl1

 

I-Curl

Droom jij ook van wekenlang

mooie gekrulde langere

wimpers zonder wimperextension?

 

Snelste en meest effectieve methode van wimperpermanent...

  • Binnen 30 minuten prachtig gekrulde wimpers
  • Resultaat nog tot 6 weken na de behandeling
  • Geen wimperkrultang meer nodig
  • Ideaal voor feestjes
  • Geen lijm en rollers!!

Deze vernieuwende techniek op het gebied van wimperpermanent zorgt binnen 30 minuten gedurende zes weken lang voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers.
Geen wimperkrultang of dikke lagen mascara meer nodig!
Het systeem werkt met een klem die alle haartjes, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer in een gekrulde positie brengt. Hierdoor kunnen de wimpers eenvoudig en effectief behandeld worden. En staan de wimpers mooi recht naast elkaar in een geweldige krul.

Beautyvit huidverbetering wimperkrul wimperpermanent permanent wimperextensions i curl Breda Princenhage

Hoe werkt het?

- We beginnen door de juiste maat I-Curl voor je uit te zoeken. we letten hierbij op de lengte van wimpers en de grootte van je ogen.

- Daarna dekken we de onderwimpers af en beschermen we het boven ooglid met een stukje tape.

- We brengen een dun laagje permanente vloeistof aan op de icurl en plaatst het op je oog, zo dicht mogelijk tegen de haarinplantaat aan.

- Voorzichtig schuiven we het kammetje omhoog zodat de haartjes in 1 keer op de juiste plaats komen te liggen en bedekt worden met permanente vloeistof. Dit blijft 8 minuten zitten, afhankelijk van de haardikte.

- Vervolgens brengen we de setting lotion aan op de I-Curl en schuiven we deze weer over je wimpers heen. Dit blijft 8 minuten zitten.

- Na dat we de I-Curl los hebben gemaakt en de wimpers gereinigd zijn, brengen we als laatste nog een laagje dream lash multi-active lash serum aan. En dan ben je klaar!TIP! Voor het perfecte resultaat: Laat uw wimpers verven bij deze behandeling, dit zorgt voor een nog mooier en beter resultaat doordat de wimpers een donkere kleur krijgen en dus meer opvallen!icurl3Dream Lash Multi-Active Lash Serum


Perfect verzorgde en langere wimpers met het Dream Lash Multi-Active Lash Serum.
Voor de verzorging van de wimpers na de I-Curl behandeling kunt u dit Dream Lash serum gebruiken.
Dit is een verzorgend wimperserum op basis van onder andere keratine, proteinen, zijde-extract, ginseng en aloë vera, herstelt de wimperhaarstructuur na het permanenten, houdt de wimpers dagelijks bij voor thuisgebruik om u wimpers in perfecte conditie te houden ze worden voller en langer en steviger.

 

 

Boek deze behandeling

 

 

 

 

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren