mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

Ovale parfait halsbehandelingProfessionele halsbehandeling Ovale Parfait


Een gezicht, het toonbeeld van expressie, kan er soms bedroefd en zwaar en opgeblazen uitzien. Een perfect gezichtsovaal en een veerkrachtig gezicht vormen daarom een van de grootste doelen van zowel vrouwen als mannen die verlangen naar een harmonieus en zichtbaar jonger gezicht.
Het nieuwe programma van Sothys gaat de biologische problemen van deze specifieke zone van het gezicht te lijf zoals huidverslapping, migratie van het vet naar de onderkant van het gezicht en zware, opgeblazen gelaatstrekken, om te voldoen aan de behoeften van iedere man en vrouw.

Deze behandeling van jukbeenderen tot buste duurt 45 minuten en is speciaal ontwikkeld voor personen die de jeugdigheid van hun gezichtsovaal en decolleté willen behouden.
Deze professionele behandeling bestaat uit 3 stappen: gommage, modelage, dubbel masker met als doel rimpels laten verdwijnen en de huid veerkrachtig maken.

Het is mogelijk om deze behandeling te combineren met een instituutbehandeling van Sothys of u kunt deze behandeling in een kuur uit laten voeren ( elke week een behandeling, 3 weken lang )

sothys serum jeunesse ovale parfait

 

Boek deze behandeling

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren