Collagene hyaluronique

 

collagene-1

De eerste intensieve anti-aging instituutbehandeling afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw huid volgens de deskundige diagnose van uw schoonheidsspecialist die uw verouderingsgraad bepaalt. Een professionele behandeling van vijf kwartier, een combinatie van technologie en exclusieve massagebewegingen voor een bewezen, duurzame werkzaamheid.

Het wordt gebruikt als cosmetische vervanger van dermo-esthetische technieken voor vrouwen die niet van 'operatiemesjes' houden. Het wordt ook gebruikt als aanvullende behandeling op de dermo-esthetische technieken want het is werkzaam op de algemene huidtoestand en kan helpen effecten van deze technieken in stand te houden.

Het is absoluut noodzakelijk meerdere malen per jaar Intensive instituutbehandelingen in een kuur uit te voeren en serum's te gebruiken om het evenwicht te herstellen.

Instituutbehandeling

collagene-2Fase 1 exfolieren/stimuleren
Microdermabrasion minerale
Een actieve, gecontroleerde microdermabrasie.

Fase 2 gladmaken/opvullen
Serum combleur a l'acide hyaluronique
Hyalouronzuur in oplossing voor een 'injectie effect' bij het opvullen van de rimpels.

Fase 3 herstructureren van de huid
Serum revelateur d'elasticite
Een dillenextract die de werking van elastine beinvloedt.

Fase 4 volume geven
Baume repulpant Digi-Esthetique omega-H2CR
Voor een volumegevende cosmeceutische massage.

Fase 5 liften
Masque lift au collagene
Exclusief collageenmasker dat het gezicht weer fraaie vormen geeft

Eindfase het serum
Het aangepaste anti-aging serum wordt aangebracht en aanbevolen voor thuisverzorging. Het serum stimuleert de werkzaamheid van de intensieve instituutbehandeling.

Hoogtechnologisch om doeltreffend en doelgericht de tekenen van huidveroudering te behandelen. De intensieve instituutbehandeling collagene hyaluronique en de anti-aging producten van Sothys, waarvoor het cosmeceutische anti-aging patent van Sothys is verkregen, gaan snel en duurzaam de tekenen van huidveroudering verminderen.

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren