opc_loader

Wensenlijst

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste behandelingen en acties

                                                                                         

 DÉCAAR Algae Peeling

De combinatie van natuurlijke ingredienten gebasseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde em effectieve behandeling op de markt. Door middel van deze combinatie worden de meest voorkomende huidproblemen zoals acne, de gecombineerde en vette huid, rimpels, de droge huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, couperose en rosacea, littekens en grove porien met succes behandeld. Het is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

De DÉCAAR Algae Peeling therapie werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid, verhogen de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde laag bevinden, kan de DÉCAAR Algae Peeling ook gebruikt worden op de gevoelige en couperose huid. Door afname van de verhoornde cellen wordt roodheid verminderd. Doordat de Langerhanscellen worden gestimuleerd en het teveel bacterien wordt gedood, is de behandeling zeer geschikt voor huidproblemen zoals acne, eczeem en rosacea.


Doel van de behandeling:

- Het stoppen van ontstekingen
- Verminderen van hyperkeratose in de follikel
- Het normaliseren van de talklieren
- Herstellen van de beschadigde cellen en dieptereiniging van de porien
- Stimuleren van de regeneratie
- Verzachten van de huid


Voordelen van de DÉCAAR Algae Peeling:

- Reinigt de huid
- Stimuleert de fibroblasten om collageen en elastine te produceren
- Reduceert de productie van talg en bestrijdt bacterien
- Stimuleert de langerhanscellen
- Normaliseert pigmentatie en ouderdomsvlekken
- Normaliseert de dikte van de huid

Behandeladvies:

De DÉCAAR Algae Peeling heeft het beste en mooiste resultaat indien deze in kuurverband wordt uitgevoerd. Dit houdt in 1x per week gedurende 3 opeenvolgende weken. Daarna een onderhoudsbehandeling van 1x per 4-6 weken. Uiteraard is deze behandeling ook perfect om in te zetten als extra boost voor de huid.

BELANGRIJK!
Na een DÉCAAR Alga Peeling behandeling is het noodzakelijk DÉCAAR thuisverzorging te gebruiken voor het maximaliseren van het behandelresultaat