opc_loader

Wensenlijst

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste behandelingen en acties

                                                                                         

 Bellabaci Bambino Cups

Deze Bellabaci cups Bambino Facial set bestaat uit 2 cups, een harde en een zachte cup, verpakt in een handig klepdoosje met kleine handleiding.
Te gebruiken voor het gehele gezicht en vooral gemakkelijk om de kleine rimpeltjes rondom de mond en ogen te behandelen.
Let wel op deze zijn wat pittiger dan de langere facial cups. Dus bij een gevoelige huid beter de langere cups te gebruiken

37,95
Zet op wensenlijst

Verzorg je huid met de Bellabaci bambino cups bestaat uit 2 cups, de bambino’s zijn veel intensiever dan de lange facial cups. Begin altijd met de zachte bambino en na 6 weken evt. met de harde bambino cup.
De ideale behandeling voor iedereen die last heeft van kraaienpootjes, onderkin, beginnende rimpels, oneffenheden van de huid en vochtwallen. Het verstevigt de huid omdat je de fibroblasten doet stimuleren waardoor collageen wordt aangemaakt.

Gezichtsmassage verhoogd de doorbloeding waardoor de huid zichzelf gaat herstellen.

Belangrijk dat je de gebruikshandleiding leest, en de diagram volgt dus van binnen naar buiten werkt. Je blijft te cup bewegen en niet te lang op één plek laten staan want anders krijg je een cup Kiss.
Een cup Kiss is niet gevaarlijk, maar natuurlijk niet gewenst op het gezicht.

Bellabaci Bambino Cups heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bellabaci Bambino Cups


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items